Henk is deskundig,
luistert goed
en legt het duidelijk uit.

Is deskundig.

Henk is een gecertificeerd Microsoft Specialist Expert in Excel, Word, Outlook en PowerPoint. Hij heeft daarnaast veel ervaring. Daardoor weet hij wat voor jou in de praktijk belangrijk is en wat niet.

Luistert goed.

Henk kan goed praten, maar ook goed luisteren. Hij snapt al snel wat je wilt bereiken en hoe hij daar het best op kan inspelen. Daarom is geen les hetzelfde en is elke cursus uniek, net als jijzelf.

Legt het duidelijk uit.

Henk kan dingen die ingewikkeld lijken duidelijk uitleggen. Hij vertelt je waar het om gaat, hoe het werkt en waar je op moet letten. Zo leer je hoe je de computer voor jou kunt laten werken.

Veel aan Henk gestelde vragen

Waarom praat je over jezelf als ‘Henk’?

Voor iemand die op deze website kijkt, ben ik nog een onbekende. Daarom zou ik het een beetje gek vinden om meteen met ‘ik’ te beginnen. Het gaat niet om mij, maar vooral om wat ik te bieden heb.

Je was zeker werkzaam in het onderwijs?

Ik heb bij een regionale mbo-school gewerkt, alleen niet als docent. Mijn werk bestond onder meer uit informatieve en wervende teksten schrijven voor bijvoorbeeld de website en brochures.

Waarom heb je een cursus over sneltoetsen?

Ik ben een slordige tikker. Ooit was ik ineens mijn hele tekst kwijt. Een knop ‘pijltje terug’ was er niet. Doe Control+Z, zei mijn collega. Alles was er weer. Toen was ik verslaafd aan sneltoetsen.

Waarom moet iemand les in Word krijgen?

Miljoenen mensen werken met Word. Heel veel daarvan hebben er geregeld problemen mee. Het is eigenlijk een wonder dat er relatief zo weinig mensen voor een cursus Word bij mij komen.

Waarom schrijf je alles op in blokjes van vijf regels?

Dat dwingt me goed na te denken over wat ik wil vertellen. Anders zou ik waarschijnlijk hele webpagina’s vol kletsen. De bezoekers van deze website haken dan vermoedelijk snel af.

Henk?

In bewerking.