In een Persoonlijke Cursus
gaat het om jou
en om wat jij wilt leren.

Persoonlijk = op maat

Bij een Persoonlijke Cursus ben je de enige cursist. Wat je wilt leren, hoeveel lessen je volgt, het is helemaal aan jou. Je krijgt les in het tempo dat voor jou werkt en je kunt alle vragen stellen die je wilt.

Meer weten? Bel of mail!

Basiscursus

In een Persoonlijke Basiscursus leer je (beter) te werken met Excel, Word en/of Outlook. Je begint op het niveau waar jij bent en gaat de kant op die jij wilt. Ideaal als je wilt omscholen of bijscholen.

Eerst advies? Bel of mail!

Praktijkcursus

In een Persoonlijke Praktijkcursus werk je met een Excel- of Word-bestand dat je veel gebruikt. Je gaat er mee aan de gang tot het precies zo in elkaar zit als jij wilt. Wat je leert, pas je direct toe.

Precies wat je zoekt? Bel of mail!

Les aan tafel

Je hebt les in Henks informele lesruimte in Hoorn, waar een laptop en koffie of thee voor je klaar staan. Op een apart scherm zie je wat Henk op zijn computer doet en hij kan zo nodig ook bij jou meekijken.

Klinkt goed? Bel of mail!

Les online

Bij een online les zit je thuis of op je werk achter je computer. Je geeft Henk toestemming om op afstand verbinding te maken. Daarna kun je tijdens de les samen op jouw computer werken.

Snel beginnen? Bel of mail!

Kosten

De kosten hangen af van je wensen. Basiscursus of Praktijkcursus? Hoeveel lessen spreek je af? Hoe lang duurt een les? Les aan tafel of les online? Kom je alleen of samen met een collega?

Bel of mail voor een offerte

Ervaringen

Logo Excel

Henks uitleg is helder en erg handig

De ochtend Excel was een groot succes. Met Henks hulp hebben we twee van onze meest gebruikte documenten aan elkaar gekoppeld en efficiënter kunnen maken, waardoor ons werk nu gemakkelijker is. Henks uitleg is helder en erg handig.
Een echte aanrader!

Logo Word

Ik had problemen met Word

Om mezelf verder te specialiseren in mijn beroep volgde ik een opleiding, maar bij het schriftelijke examen ging het mis. Ik had problemen met Word en haalde te weinig punten. Henk leerde mij hoe ik Word het beste kan gebruiken. Toen ben ik wèl geslaagd. Dankzij het diploma heb ik nu een vaste baan met betere vooruitzichten.

Logo Word

Henk beheerste de materie volkomen

De cursus Word was een fijne cursus, met veel informatie gericht op onze behoefte, zoals werken met kolommen en efficiënt samenwerken aan documenten. Henk beheerste de materie volkomen en kon alle vragen van mij en mijn collega duidelijk beantwoorden.

Logo Excel

Ik kan hem iedereen aanraden

De korte cursus Excel die ik heb gedaan is uitstekend bevallen. Wat ik geleerd heb scheelt een hoop tijd. Ik heb nu sneller een werkblad zoals ik het hebben wil en met minder fouten. Henk legt het heel duidelijk uit en ik kan hem iedereen aanraden die met Excel moet werken.

Logo WordLogo Excel

Henk legde het stap voor stap uit

Omdat ik altijd wat moeite met computers heb, meldde ik mij aan bij Henk. We begonnen met Word en daarna deden we Excel. Henk legde mij alles met veel geduld stap voor stap uit. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen, wat mij helpt bij het vinden van een nieuwe baan.

Interactie en persoonlijke aandacht

Mijn collega en ik gingen naar Henk voor een cursus OneNote. Sterke punten van Henks werkwijze vind ik de interactie met elkaar en de persoonlijke aandacht. Hij gaat echt in op de wensen van de cursist. Ik gebruik OneNote nu heel anders.